Nyheter og kundesaker

Bli kjent med arbeidet vårt!

Microlog står i spissen for en digital revolusjon i Norges helsesektor, ledet av salgssjef Mariann Sunde. Fokus er på å implementere digitale betalingsløsninger som effektiviserer prosesser og forbedrer både pasient- og personalopplevelser. Introduksjonen av kompakte, håndholdte betalingsenheter er spesielt rettet mot mindre helsepersonell, og optimaliserer deres operasjonelle effektivitet og journalføring.
Vi er stolte over å kunngjøre at vi har utvidet vårt talentfulle supportteam med to fantastiske nye medarbeidere.
Vi har gleden av å meddele at vi har ansatt en ny salgs- og markedssjef.
Automatiseringen av Norge fortsetter i stor fart og en av næringene som er i forkant av denne utviklingen er helsesektoren. I kampen mot tidsklemma har stadig flere legekontorer og helseinstitusjoner sett verdien av å frigjøre tid i pasientmottaket ved å gjøre betalingsdelen heldigital. Og Microlog kjenner til denne utviklingen!
Effektivisering av helsevesenet: Oppdag hvordan Kalbakken medisinske kontor forvandlet pasientbetalinger og forbedret sikkerhet med Micrologs innovative helsemaskin
Å jobbe med teknologiske fremskritt handler om å skape morgendagens løsninger. Hva vil vi egentlig trenge? Hvor kan vi gjøre livet enklere for mennesker? Kittikorn Detnoi og Tor Niklas Strøm utgjør to tredjedeler av dagens utviklingsteam hos Microlog. Sammen jobber de daglig med forespørsler og spørsmål fra kunder som ønsker en enklere hverdag, og som et progressivt utviklingsteam er veien fra forespørsel til ny funksjonalitet ofte kort.
Microlog har nylig opplevd sterk vekst og økt etterspørsel. Siri Elisabeth Sogstad er salgskoordinator i Microlog og har ansvar for service- og supportavdelingen i selskapet. Hun sier det har vært en spennende reise å være med på, og at de gleder seg til fremtiden.
Oppdag hvordan Stasjonsgata Legekontor forbedret virksomheten deres med Micrologs sømløse betalingsløsninger, og forbedret effektiviteten og tilfredsheten i deres daglige aktiviteter.
Microlog forbedrer sin salgsautomatteknologi for bedre å betjene kundenes forretningsbehov, ledet av Chief Technology Officer Eirik Finvold. Eirik synes prosjektet er både spennende og berikende, og gjenspeiler selskapets engasjement for innovasjon og kundetilfredshet.
Flere år med pandemi har åpnet øynene til mange selskaper for viktigheten av en høykvalitets, velfungerende online tilstedeværelse. Utviklingen innen e-handel har økt betraktelig de siste årene, og det samme har etterspørselen etter produkter fra Microlog. Chief Product Owner hos Microlog, Eva Åberg, sier det er en spennende og lærerik reise Microlog har vært gjennom de siste årene.
Microlog feirer tre vellykkede år og reflekterer over dens innvirkning i helsesektoren, og legger vekt på kontinuerlig forbedring og robuste partnerskap for å strømlinjeforme medisinske betalinger og operasjoner.
Oppdag hvordan Kolbotn-gynekologer forvandlet klinikkens arbeidsflyt med Micrologs betalingsmaskin, og frigjorde ansatte og forbedret pasientservice.
Utforsk hvordan Strömstad kjøpesenter øker kundeengasjementet med Micrologs gavekortmaskiner gjennom kreative markedsføringstaktikker, inkludert en spesialdesignet kampanjevegg og interaktive QR-koder
Det er mange måter en bedrift kan nå sine kunder på, og med et økende antall bedrifter i markedet har det blitt viktigere enn noen gang å nå de rette kundene med riktig budskap. Gjennom sine kreative løsninger har Strömstad Shoppingcenter hjulpet mange kunder med å finne den perfekte gaven til de de bryr seg om. Senterleder Mia Danielsson forteller at de ser gode resultater av markedsføringen av gavekortene deres fra Microlog-gavekortautomatene.
Trenger du hjelp til å finne den perfekte gaven til en som «allerede har alt» til jul? Eller til bursdagen deres, for den saks skyld? Eller trenger du en god gaveide, uansett anledning? I så fall kan et gavekort være den perfekte løsningen. Oslo City har installert to Gavekortkiosker fra Microlog, hvor du kan kjøpe gavekort som kan brukes på alle kjøpesentre som eies av Steen & Strøm.
Utforsk hvordan Helseportalen, integrert med Micrologs betalingsløsninger, transformerer daglige operasjoner ved legekontorene, og frigjør verdifull tid for helsepersonell ved å forenkle pasientbetalingsadministrasjon og administrative oppgaver.
Micrologs strategiske fokus på digitale løsninger under pandemien har ført til den raske suksessen til deres kundefokuserte nettbutikker. COO Eva Åberg beskriver integreringen av praktiske betalingsalternativer og lanseringen av nesten 100 nettbutikker, noe som forbedrer kundeopplevelsen og øker salget.
Microlog kunngjør sitt siste samarbeid med A-Medi, en spesialistklinikk med fokus på omfattende helsetjenester. Dette samarbeidet introduserer avanserte betalingsterminaler til A-Medis utvidede fasiliteter, og forbedrer tjenesteeffektiviteten og pasientbehandlingen ved å integrere sømløst med helsesystemene deres. Dette trekket representerer en strategisk forbedring av A-Medis operasjonelle evner, og fremmer en mer effektiv pasientopplevelse.
A-Medis partnerskap med Microlog har betydelig strømlinjeformet deres betalings- og administrative prosesser, redusert ventetid og forbedret den generelle pasientbehandlingen ved å integrere sømløst med helsesystemene deres.
Microlog avduker en ny nettbutikkplattform spesielt designet for sømløst salg av gavekort, noe som forbedrer kundens bekvemmelighet med alternativer som elektronisk levering via SMS eller e-post. Denne plattformen kan enkelt tilpasses for å matche merkevarebyggingen til enhver virksomhet, og sikrer et raskt oppsett innen 1-2 uker og tilbyr gratis bruk av kampanjer gjennom slutten av 2020.
Greverud legesenter har innført et nytt betalingssystem fra Microlog, som effektiviserer økonomiske transaksjoner direkte til legenes kontoer. Dette systemet gir mulighet for umiddelbare oppgjør etter behandling, noe som reduserer administrativ tid betydelig og øker fokus på pasientbehandling. Integreringen av denne betalingsmetoden i deres tjenester har blitt godt mottatt for sin effektivitet og effektivitet.
Mall of Tripla i Finland, et av Nord-Europas største kjøpesentre, forbereder seg på høytiden med installasjon av fire nye gavekortmaskiner og en dedikert gavekort-PC. Dette oppsettet effektiviserer manuelt salg fra informasjonssenteret, og forbedrer både effektiviteten og kundeservicen.
Oslo City Medisinske Senter har nylig oppgradert til ny betalingsterminal av Microlog, som effektiviserer økonomiske transaksjoner direkte gjennom et sikkert system som støtter kort-, Vipps- og fakturautskrift. Dette systemet forbedrer ikke bare klinikkens operasjonelle effektivitet, men tilbyr også robuste datasikkerhetstiltak, som sikrer sikker håndtering av sensitiv informasjon.
Mylly Shopping Center i Finland introduserer stilig designede gavekortmaskiner, som forbedrer julehandelsopplevelsen. Som den største shoppingdestinasjonen på Finlands vestkyst, skiller Mylly seg ut for sitt omfattende utvalg av restauranter og motebutikker. Senteret ser frem til fortsatt suksess og et fruktbart samarbeid med Microlog.
Sello, et av Finlands største kjøpesentre, har inngått samarbeid med Microlog for å introdusere en ny gavekortmaskin. Denne oppgraderingen tar sikte på å forbedre handleopplevelsen, sikre bekvemmelighet og effektivitet ved kjøp av gavekort. Samarbeidet markerer et betydelig fremskritt innen tjeneste- og teknologiintegrasjon ved senteret.
Siden 2008 har Microlog solgt over 5 millioner gavekort, med en verdi på cirka 3,2 milliarder kroner. Denne prestasjonen understreker selskapets betydelige innvirkning og vekst i gavekortmarkedet.
IKEA Erikslund i Sverige har valgt ut Micrologs gavekortmaskiner, og markerer det tredje IKEA-senteret som tar i bruk denne teknologien i år. Valget ble påvirket av de avanserte funksjonene og brukervennlige grensesnittet til Micrologs løsninger. Dette partnerskapet fremhever Micrologs posisjon som den ledende leverandøren av gavekortmaskiner i Norden.
Jumbo kjøpesenter i Finland har oppgradert tjenesten sin ved å ta i bruk en ny bordgavekort-PC fra Microlog, med sikte på å forbedre effektiviteten og lette salget av gavekort. Beslutningen var drevet av suksessen til det eksisterende systemet og økende etterspørsel etter gavekort på senteret.

Velg hvilket skjema du ønsker å fylle ut