Nyskapende gavekortsalg: Micrologs nye nettbutikk

Nå kan dine kunder kjøpe gavekort fra senterets egen nettbutikk. Nettbutikken er implementert på deres egne nettsider, med deres logo og bakgrunnsbilder. Reparasjon ferdig på 1-2 uker!

B2C, B2B
Selg gavekort til både dine privatkunder og bedriftskunder. Kunder kan bestille fysiske kort som sendes i posten, eller en hentekode som sendes på SMS eller e-post.

Samlingskoder, raskt og praktisk
Gavekortet kan sendes elektronisk på SMS eller epost som hentekode. du kan til og med bestemme når SMS-en eller e-posten skal leveres, noe som er praktisk når gaven skal leveres til et spesielt jubileum eller til et spesielt tidspunkt. Ved å taste inn hentekoden på deres gavekortautomat, leveres gavekortet(e) raskt og enkelt. Innhentingskoden kan selvsagt bare brukes én gang. Den som kjøper gavekortet kan også legge til eget bakgrunnsbilde, videosnutt, eller velge blant senterets egne bakgrunnsbilder.

Betaling og faktura
Kunder kan betale med kredittkort, Vipps eller faktura. For B2B-salg tilbys en automatisert fakturaløsning med betalingsoppfølging og reskontrostyring. Bestillingen frigis så snart fakturaen er betalt.

Spleis med venner eller familie
Inviter venner eller familie til å bli med. Den som oppretter Spleis bestemmer beløpet, og om det er et fast eller fritt valgt beløp for den enkelte medspleis, som selv betaler for sin del av spleisen. Ved å sette en tidsbegrensning på skjøten forenkles implementeringen. Når fristen har gått ut, sendes gavekortet. Enkelt!

Selg gavekort på mobil, nettbrett eller PC.
Nettbutikken er responsiv og kan derfor brukes på nettbrett, PC og mobiltelefoner

Kjøp gavekort like enkelt på nettbrettet eller mobilen...
Vi hjelper deg i gang.
Kontakt oss for mer informasjon.

Velg hvilket skjema du ønsker å fylle ut