Microlog markerer treårig milepæl i helseutstyrssektoren

Det er nå tre år siden Microlog ble en del av helsemarkedet, gjennom sine praktiske betalingsløsninger for legesentre. Salgssjef Helse i Microlog, Mariann Sunde, forteller at det har vært en spennende og lærerik tid for dem etter at Micrologs helsemaskin kom på markedet

– I dag har vi mange fornøyde kunder. Vi har flere integrasjoner med elektronisk pasientjournal på vei, i tillegg til våre nåværende samarbeidspartnere, Webmed og Infodoc, sier Sunde.

I tillegg til å gjøre hverdagen enklere for ansatte ved legesentre, har Microlog også fokus på at pasienten skal få en så god opplevelse som mulig når de bruker Microlog helsemaskin. Dette fokuset kommer blant annet gjennom at kundene kan velge det betalingsalternativet som passer best.

– Pasienter som bruker vår løsning kan velge å betale for konsultasjonen med de fleste betalingsløsninger, som Vipps, Google Pay, Apple Pay, betaling, faktura eller kredittkort, sier Sunde.

Microlog tilbyr også å kjøpe fakturaer for legekontorer, via deres partner Arvato. I praksis betyr det at legekontorene vil få betalt for tjenesten de har utført uavhengig av om pasienten tar opp etter konsultasjonen eller ikke. En løsning som denne gjør at legesenteret er sikret en stabil og forutsigbar økonomi. Microlog tilbyr også et utvalg av ulike betalingsløsninger for utøverne selv.

– Du som prosessor kan velge både betalingsmaskin, MicroPay, som er en mobilbetaling, og vi vil snart også kunne tilby en Android-løsning, sier Sunde.

I tillegg til funksjonaliteten som kreves for å administrere selve pasientbesøket, kan brukere av Microlog også bruke portalen sin til enkelt å slå opp fakturaer, slette fakturaer, gjøre dem gebyrfrie, sende og slette Vipps-krav, utsette fristen for en Vipps-betaling og skrive ut eller eksportere fullstendige rapporter.

En løsning med kunden i fokus har gjort at Microlog har bygget opp flere fornøyde kunder, som bruker helsemaskinen sin for å gjøre arbeidshverdagen enklere. En av disse fornøyde kundene er Gynekologer på Kolbotn.

«De er helt utmerket på oppfølging, noe som gjør oss helt sikre på at dette var det riktige valget. Vi opplever at dette sparer både tid og arbeid for alle involverte, det er mye enklere, og det er også hyggelige folk å jobbe med, sier gynekolog Kristin Lyng.

Velg hvilket skjema du ønsker å fylle ut