Revolutionizing Efficiency: The Liberating Machine hos Kolbotn Gynecologists

Gynekologene på Kolbotn er et privat legesenter med tre spesialister i fødselshjelp og kvinnesykdommer. De hadde tidligere et betalingssystem i skranken. Det er både tidkrevende og belastende for legesekretærene å stadig måtte ta utbetalinger fra pasientene i luken. I januar i år gikk de over til en betalingsautomat fra Microlog. Gynekolog Kristin Lyng er godt fornøyd med den nye installasjonen.

MINDRE KØER OG FRIGJØRT TID

Dette er et travelt legekontor med mye press, sier hun. – Betalingsautomaten fungerer utmerket, og frigjør helsesekretærene slik at de ikke blir bundet til skranken på samme måte som før. De har fått mer tid til å gjøre andre oppgaver, og det gjør arbeidet enklere både for dem og for oss. Maskinen er lett tilgjengelig, og det blir mindre kø ved skranken. Både pasienter og ansatte er glade for det. Det er også bra i forhold til smittevern. Maskinen er enkel å betjene. Nå har det blitt så vanlig uansett med automater og folk har blitt mer kjent med dette systemet generelt.

MIKROLOG PÅ OMdømmebørsen

Det var gjennom noen kolleger som var veldig fornøyde med systemet vi fikk vite om Microlog. Vi ønsket også å ha noen spesielle oppsett på noen ting, som de har klart å skreddersy spesielt for våre behov. Vi hadde litt problemer med automaten helt i starten, men det ble fikset med en gang. De var her innen en time og fikset det.

TRIVELIG SAMARBEID

De er helt ypperlige på oppfølging, noe som gjør oss helt sikre på at dette var det riktige valget.

Vi føler at dette sparer både tid og arbeid for alle involverte, det er mye enklere, og det er også hyggelige folk å jobbe med, avslutter Kristin.

Velg hvilket skjema du ønsker å fylle ut