MIKROLOGS NYESTE SAMARBEIDSPARTNER

Installasjon og bruk av maskinene har generelt økt vår service til brukerne, og forenklet arbeidsdagen vår betraktelig.

Ordene tilhører Dina Grinde, daglig leder, lege og medeier i A-Medi, Micrologs nyeste samarbeidspartner.

A-Medi er en privat spesialistklinikk for helhetlige helsetjenester. Klinikken har nettopp utvidet kapasitet og lokaler i Asker sentrum, og ønsket seg to betalingsterminaler for å forbedre tjenesten til sine brukere. A-Medi hadde tidligere manuell betaling.

Grinde er godt fornøyd med den nye ordningen, og forteller at den direkte elektroniske betalingen sparer både tid og ressurser, og har hatt mye å si for pasientbehandling og effektivitet. Terminalene kommuniserer med A-Medis journalsystem, en viktig faktor for klinikken.

De oppleves som enkle å bruke, folk slipper å stå i kø i resepsjonen og gå frem og tilbake mellom etasjene, og maskinene gjør hverdagen enklere for både ansatte og besøkende.

Installasjonen og bruken av maskinene har generelt økt vår service til brukerne, og forenklet arbeidsdagen vår betraktelig, sier Grinde.

Microlog setter naturligvis stor pris på Dinas ord, og samarbeidet så langt.

Mariann ved Microlog forteller at dialogen siden i høst har vært ryddig og ryddig hele veien. Etter avtalesignering i slutten av februar ble maskinene levert, en i hver av A-Medis etasjer.

Alt fungerer som det skal, sier hun fornøyd.

Maskinene er diskret plassert på venterommene, og er skreddersydd etter klinikkens behov. A-Medi-logoen vises på skjermene, og gir maskinene et personlig preg.

Det er både pent og dekorativt, og bidrar til at de blir en naturlig del av interiøret, sier Grinde.

Vi ser frem til dette samarbeidet.
Vi ønsker A-Medi velkommen til oss!

Andre historier

Velg hvilket skjema du ønsker å fylle ut