Behandling av personopplysninger i Microlog

Vi i Microlog AS er opptatt av å beskytte dine personlige data. I denne erklæringen beskriver vi hvordan vi samler informasjon gjennom våre nettsider.

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er Microlog AS. Kontaktinformasjonen til Microlog er:

Microlog AS Parkveien 23 1405 LANGHUS tlf. +47 47 80 02 00 post@microlog.no Organisasjonsnr.: 815 469 232

For spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte oss.

  1. Informasjonen vi samler inn

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her:

  1. Sende ut markedsføring, nyhetsbrev og gi informasjon om vår virksomhet og produkter. Da vil vi behandle ditt navn og e-postadresse. Behandlingen skjer på grunnlag av samtykke eller avtale med deg.
  1. Besvare henvendelser som kommer inn til oss, hvor vi behandler navn, telefonnummer, e-postadresse og eventuelle personopplysninger som måtte følge av henvendelsen. Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette ofte er nødvendig for å oss for å hjelpe deg med det du lurer på.
  1. Behandle kontaktopplysninger om kunder og leverandører, samt potensielle kunder og leverandører. Disse opplysningene behandler vi for å oppfylle avtaler og følge opp kunder og leverandører, samt komme i kontakt med potensielle kunder og leverandører. Behandlingen av personopplysningene skjer på grunnlag av en interesseavveining, siden det å ha kontakt med kunder og leverandører er en del av vår virksomhet, og vi har vurdert det slik at dette er innenfor den behandling vi kan foreta.
  1. For å få informasjon om bruk av våre nettsider benytter vi informasjonskapsler (cookies). Du kan lese mer om cookies og hvilke cookies vi benytter nedenfor. Vi ivaretar imidlertid personvern ditt ved at vi kun bruker opplysningene til statistikk. I denne statistikken er det ikke mulig å identifisere deg som enkeltperson.

Du kan gjerne besøke nettsiden vår uten å oppgi noen informasjon om deg selv. Dersom du ønsker å benytte deg av ressursene vi tilbyr på nettsiden vår (nyhetsbrev, brosjyrer eller annet) bruker vi skjemaer for å samle informasjon slik at vi kan sende deg ressursene du ønsker og tilpasse den videre kommunikasjonen.

Vi samler den informasjonen du selv oppgir i skjemaet. Du må også aktivt oppgi samtykke for at vi skal kunne sende deg mer informasjon, så du vil ikke bli kontaktet uten at vi får din tillatelse.

  1. Hvordan vi bruker informasjonen vi samler inn

Vi bruker bare informasjonen i henhold til vår personvernerklæring som du kan lese her. Informasjonen vi samler vil aldri bli solgt eller gitt videre til tredjeparter.

2.1. Formål med lagring

Formålet med behandlingen er angitt i punkt 1 ovenfor. For innsamlingen og behandling av informasjon på våre nettsider, så gjør vi dette for: a) å forbedre opplevelsen din når du bruker nettsiden vår; b) å tilpasse kommunikasjonen vi sender deg på e-post etter at du har fylt ut et skjema på nettsiden vår; c) sende deg inbound-ressurser relatert til din bransje eller interesse.

2.2. Lagringslengde

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for. Dette betyr for eksempel at personopplysninger som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes, hvis du trekker ditt samtykke. Personopplysninger vi behandler for å oppfylle en avtale med deg slettes når avtalen er oppfylt og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt.

Informasjonen forblir lagret til kundeforholdet opphører, eller til du ber oss om å slette informasjonen din.

2.3. Eksterne nettsider

Nettsiden vår lenker til andre nettsider for ytterligere informasjon på enkelte områder. Vi kontrollerer ikke, og er ikke ansvarlige for, hvordan disse nettsidene samler og bruker informasjon. Denne personvernerklæringen er kun gjeldende for vårt domene (microlog.no og microlog.se).

  1. Samtykke

Vi kontakter ingen uten at de aktivt har oppgitt samtykke til å motta informasjon. Et slikt samtykke ber vi om i skjemaene vi bruker dersom du ønsker å laste ned ressurser, ta kontakt, eller melde deg på et frokostseminar. Dette samtykket kan til enhver tid trekkes tilbake, enten på denne siden eller ved å kontakte behandlingsansvarlig (eirik@microlog.no).

  1. Retten til innsyn, sletting og klage

Du kan til enhver tid be om innsyn dersom du lurer på hvilken informasjon vi har lagret om deg, eller sletting av all informasjon. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke. Hvis du ønsker å benytte deg av disse rettighetene kan du kontakte behandlingsansvarlig gjennom kontaktopplysningene øverst på siden eller sende en epost til unsubscribe@microlog.no.

For å ta i bruk dine rettigheter må du kontakt oss. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg – og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

  1. Klager

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

  1. Endringer

Hvis det skulle skje endring av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen du er gitt her.  Hvis vi har dine kontaktopplysninger vil vi gjøre deg oppmerksom på disse forandringene. Ellers vil oppdatert informasjon alltid finnes lett tilgjengelig på vår nettside.

Cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for trafikkmåling og optimalisering av innhold.

En cookie er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på brukerens datamaskin/mobil/nettbrett når brukeren åpner en nettside. Den brukes for at nettsiden skal fungere optimalt.

Følgende informasjonskapsler brukes på nettsidene:

Analyseverktøyet Google Analytics. Denne tjenesten leveres av Google Inc. og bruker cookies for å analysere hvordan brukerne benytter nettstedet. Informasjonen som genereres, inkludert IP-adresse, sendes til Google og lagres på servere i USA. Google bruker denne informasjonen for å vurdere bruken av nettstedet, sammenstille rapporter om aktiviteter på nettstedet for eieren av nettstedet, samt yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter på nettstedet og bruk av Internett. Det samles ikke personlig informasjon om deg som bruker. Google Analytics brukes for å analysere bruken på nettsidene. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer ifra (land og hvilke kanaler som førte dem til nettsidene) og på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt. Dataene gir oss mulighet til å ha oversikt over hvor mange unike brukere vi har og hvordan de bruker nettsidene, slik at vi kan tilpasse og forbedre tjenesten.

På Nettvett.no finner du mer informasjon om sletting av informasjonskapsler.