Enklere parkering

Har du noen spørsmål?

Eva Åberg
Tlf: 94 81 25 45
E-post: eva.aberg@microlog.no

Meld interesse
portett

Øk salget av deres gavekort ved å tilføre en ny salgskanal. Nettbutikken bidrar til flere kunder og økt omsetning.

Gavekortene kan fysisk sendes til kundene, eller som hentekode. Hentekoden gjør det mulig å hente ut gavekortet direkte på gavekortautomaten.

Kombinasjonen nettbutikk, kampanjefunksjonalitet og gavekortautomat bidrar til å øke kundelojaliteten

Gjør det enkelt for kunder å handle fra mobil, nettbrett eller datamaskin. Løsningene for salg B2B, B2C og Spleis er noe helt nytt på det nordiske markedet.

Rekrutter til kundeklubben din og opprett målrettede kampanjer. Ta i bruk automatiserte belønninger for å øke fotfestet i markedet.

Selg gavekort til både privatpersoner og bedrifter. Med B2B kan vi også tilby fakturatjenester, purring og reskontroføring.

Send digitale gavekort til hvem som helst

Kunden kan sende gavekortet til sine kjære, eller ansatte som hentekode med SMS, epost, eller som fysisk gavekort fra gavekortautomat.

Kunden kan laste opp sitt eget bakgrunnsbilde, videosnutt, eller velge blant de mange forskjellige alternative bildene som passer for enhver anledning.

Ved kjøp av fysisk gavekort kan kunden også motta deres senter sitt eget omslag.

Fleksibelt design tilpasset deres profil

Vi designer nettbutikken med deres logo og bakgrunnsbilder slik at den oppfattes som deres egen merkevare og på deres eksisterende nettside.

Besøk vår demo nettbutikk, eller se nettsiden til en av våre allerede eksisterende kunder for å få et inntrykk av hvordan deres side kunne sett ut.

Brukes med deres
eksisterende gavekort

Øk salget av gavekort gjennom denne nye salgskanalen. En nettbutikk for salg av gavekort er praktisk for deres kunder.

Vår løsning gjør det mulig for deres kunder å handle et fysisk gavekort eller en hentekode for bruk på deres kjøpesenter.

Så enkelt fungerer det:

1. Legg inn mottakeren og gavekortverdi

  • Velg anledning og legg til en personlig hilsen om ønskelig.
  • Velg om du betaler selv eller om du vil spleise på beløpet. Man kan spleise på gavekort sammen med familie eller venner ved å legge til deres epost-adresse, forslag til beløp, fast beløp og utløpstid på spleisen, for de som vil delta.

2. Velg leveringsmåte

Velg mellom følgende leveringsmåter:

3. Velg design

Velg mellom forskjellige design som passer til anledningen. Man kan også lage sitt eget design ved å laste opp et bilde eller en video.

4. Velg betalingsmåte

Velg mellom følgende betalingsmåter:

Du kan selv bestemme hvilke betalingsmåter du ønsker å bruke i løsningen.

5. Ferdig – så enkelt er det

Kjøpet er gjennomført og gavekortet blir sendt til mottaker. Som registrert bruker får du mulighet til å sjekke status på dine ordre og kan følge med om gavekort har blitt hentet + mye mer.

Priser

Spesialdesignet nettbutikk for salg av gavekort for deres kjøpesenter

Nettbutikken spesialutdesignes for bruk med deres logo, farger fonter, bakgrunnsbilder, tilleggsprodukter som forskjellige omslag og priser.

Tilpasset deres eksisterende gavekort

Nettbutikken tilpasses de gavekort dere har fra før. Vi følger deres maks og minimum beløpsgrenser og mva satser for plastkortene. Vi kan selvfølgelig også tilby ny gavekortløsning om det er behov for det.

Hentekode eller fysiske gavekort

Gjennom nettbutikken kan kundene kjøpe både fysiske gavekort og hentekoder. Det fysiske gavekortet får man levert med Posten mens hentekoder får man levert pr SMS eller epost. Løsningen gjør det mulig å benytte kjøpesenterets egendefinerte bakgrunnsbilder eller kunden kan laste opp bilde eller bilde som da leveres sammen med hentekoden. Hentekoden kan leveres til fastsatt dato og klokkeslett, f.eks kl 17 på julaften.

Selg gavekort B2C

Alle kunder kan kjøpe gavekort eller hentekode for gavekort. Betalingen kan gjøres med Vipps, MobilePay eller betalingskort som Visa eller Mastercard. Hvilke betalingsmåter som skal være aktivert bestemmer dere selv.

Selg gavekort B2B

Dersom dere bruker mye tid på bestillinger, rekvisisjoner, fakturering og betalingsoppfølging så kan vi nå tilby en løsning for dette. Dersom et firma ønsker å kjøpe gavekort så sørger vårt system for å sende ut faktura. Vi forestår også betalingoppfølgingen enten det er salg mot kreditt eller forskuddsbetaling.

Spleis på gavekort

Dere kan nå tilby deres kunder å spleise på gavekort. Dette er spesielt praktisk når man er flere som ønsker å gi en gave sammen. Kunden legger enkelt til de epost-adresser som skal være med på å spleise. Dette genererer en invitasjon prepost med en lenke til den definerte spleisen. Den som igangsetter spleis kan velge om det skal være fritt beløp pr person eller likt beløp for alle sammen. Man kan også sette en tidsfrist på spleisen. Når alle har betalt eller tiden er utgått så genereres gavekortet med samme verdi som betalt og sendes ut til valgt mottaker. Praktisk og enkelt.

Velg betalingsmåter

Velg deres foretrukne betalingsmåte(Vipps, Svisj , Mobilepay, Visa, Mastercard, PaypalPay m.fl.)*

Rapportering

Vi tilbyr automatisert rapportering pr epost til de personer i deres organisasjon som har behov for det. Det tilbys ukerapporter, månedsrapporter i tillegg til at man kan generere rapporter selv gjennom webportalen som man får tilgang til. Det sendes også ut avstemmings-rapporter til de personer i deres organisasjon som har behov for dette.

Kundevennlig

Kunden får anledning til å registrere seg for å lagre sine kjøp og kvitteringer. Det bidrar til større loyalitet og gjenbruk av nettbutikken. Kunden kan også registrere seg her for å motta f.eks kundeavis eller invitasjoner til VIP-kvelder.

I tillegg til vår årlig lisens utfører vi oppsett, forberedelser, og opplæring av deres personell. Dette kommer i tillegg med kr 9 500 +mva.

Meld interesse