Betalingsløsninger for helse

Micrologs løsning moderniserer helsevesenet med enkle pasientinnsjekkinger, mobilbetalinger og strømlinjeformet klinikkdrift.

Helseautomat

Helseautomaten tilbyr en rask og sikker måte å administrere betalinger på

Mobilbetaling med MicroPay

Forenkle betalinger med MicroPay, vår egen mobilløsning for raske SMS-linkbetalinger

Microlog webportal

Brukervennlig webportal for enkelt oppslag i transaksjoner og rapporter. Effektiv håndtering av data

Selvbetjent helseautomat

Forenkler hverdagen for pasienter og ansatte

Effektiviser betalingsprosessene med vår innovative helseautomat. Utformet for enkel bruk og flere betalingsmuligheter, forbedrer automaten vår pasientopplevelsen samtidig som den gir en sømløs betalingsløsning for klinikken din.

Enkel betaling

Etter konsultasjonen har pasientene mulighet til å velge foretrukket betalingsmetode, enten det er Vipps, kreditt-/debetkort eller utsatt betaling via faktura. Klinikken din beholder kontrollen over aksepterte betalingstyper, inkludert kontaktløse alternativer, noe som sikrer brukervennlighet og fleksibilitet.

Brukervennlig og automatisert for optimal effektivitet

Vår løsning er helautomatisert, og legger vekt på brukervennlighet og effektivitet. Bare fyll på kvitteringspapir når du blir varslet via SMS eller e-post, noe som gir mulighet for uavbrutt drift. Alle betalingstransaksjoner, inkludert Vipps, fakturaer og kortbetalinger, blir sømløst behandlet og avstemt direkte inn på klinikkens bankkonto. Klinikkportalen gir omfattende innsikt, kompilerer daglige avstemminger og ukentlige omsetningsrapporter levert enkelt via e-post.

Kommunikasjonen mellom maskinen og kundeportalen er kryptert.

Ingen kundedata lagres

Betalingsterminalen er levert av Nets og er PCI-godkjent.

 • 27-tommers skjerm med
 • mulighet for informasjon i øvre del
  8-tommers kvitteringspapir, 500 kvitteringer per rull
 • Nets betalingsterminal med kontaktløs leser
  Windows PC m/
 • Windows 10 Pro
 • Industriell kvalitet
 • Krever vanlig nettverk eller 4G / 5G ruter
 • Kryptert trafikk via VPN
 • Nemko, CE, EMC, PCI godkjent
 • Pulverlakkert

Enkel mobilbetaling med MicroPay

Enkelt for pasienten

MicroPay sender en SMS til pasientene umiddelbart etter konsultasjonen, og gir en praktisk lenke for betaling. Denne funksjonen eliminerer behovet for fysiske køer og papirarbeid, noe som muliggjør en jevn overgang fra konsultasjon til betaling.

Fleksible betalingsalternativer

MicroPay støtter flere ulike betalingsmåter, inkludert den mye brukte Vipps-tjenesten samt bankkort på nett. Denne fleksibiliteten sikrer at hver pasient kan velge den mest praktiske måten å betale på.

Rettidig betalingspåminnelse

For å unngå tapte betalinger og for å effektivisere klinikkdriften, integrerer MicroPay automatiserte påminnelser. Pasienter mottar disse meldingene hvis den første betalingen er forsinket, noe som sikrer at klinikkene kan opprettholde en jevn inntektsflyt uten å engasjere seg i tidkrevende oppfølging.

 • 27-tommers skjerm med
 • mulighet for informasjon i øvre del
  8-tommers kvitteringspapir, 500 kvitteringer per rull
 • Nets betalingsterminal med kontaktløs leser
  Windows PC m/
 • Windows 10 Pro
 • Industriell kvalitet
 • Krever vanlig nettverk eller 4G / 5G ruter
 • Kryptert trafikk via VPN
 • Nemko, CE, EMC, PCI godkjent
 • Pulverlakkert

MicroPay terminal

Sikre transaksjoner

Sikre pasientdatasikkerhet med kryptert betalingsbehandling og PCI-kompatibel teknologi.

Tilpassede løsninger

Skreddersy terminalen for å passe klinikkens spesifikke behov, med muligheter for ulike betalingsmetoder og integrasjoner med eksisterende systemer.

Forbedret pasientopplevelse

Forbedre pasienttilfredsheten med en praktisk og effektiv betalingsprosess.

Strømlinjeformet drift

Reduser den administrative byrden med brukervennlige funksjoner og omfattende transaksjonsadministrasjonsfunksjoner.

Oppgrader klinikkens betalingssystem med vår innovative bordkortterminal. Denne enheten er designet for helseinstitusjoner, og effektiviserer transaksjoner og øker pasienttilfredsheten.Vår terminal tilbyr en problemfri betalingsopplevelse for pasienter. Med et intuitivt grensesnitt er transaksjoner raske og sikre, noe som reduserer ventetiden og øker tilfredsheten. Personalet kan enkelt behandle betalinger ved å bruke vår brukervennlige terminal. Med avanserte funksjoner minimerer det feil og forenkler administrative oppgaver, slik at personalet kan fokusere på pasientbehandling.

Forbedrede sikkerhetstiltak

Våre systemer prioriterer datasikkerheten din gjennom kryptert kommunikasjon mellom kiosken og kundeportalen, og sikrer at ingen kundedata lagres. I tillegg er alle maskiner levert av Nets og kommer med PCI-godkjenning, noe som gjenspeiler vår forpliktelse til høye sikkerhetsstandarder.

Avstemming av betalingsterminal

Dine økonomiske operasjoner strømlinjeformes med vårt system, direkte avstemming av betalinger til din bankkonto og sammenstilling av alle transaksjoner i en kundeportal. Motta kortfattede daglige avstemminger og detaljerte ukentlige salgsrapporter via e-post, for å sikre oppdatert økonomisk overvåking.

Forbedret operasjonell effektivitet

Systemet vårt sikrer en strømlinjeformet betalingsprosess, noe som reduserer forsinkelser og kompleksitet. I tillegg gir den sanntidsinnsikt for informert beslutningstaking, og gir proaktive justeringer og strategisk planlegging for å drive suksess.

Microlog webportal

Optimaliser driften med vår avanserte nettportalløsning

Benytt vår webportal for å automatisere og effektivisere driften din på en sikker måte. Funksjoner som kryptert databehandling, sanntids status for pasientkrav, fleksibel rapportering, transaksjonsregistreringer med kvitteringskopier og automatiserte varsler for vedlikeholdsbehov. Få kontroll med ekstern enhetsadministrasjon, inkludert oppgraderinger og overvåking, som sikrer effektivitet og sikkerhet i hver transaksjon.

Sikker databehandling

Bruker GeoTrust-godkjent kryptering for forbedret datasikkerhet.

Sanntidsinnsikt og rapportering

Tilbyr omfattende rapporteringsverktøy, inkludert øyeblikksbilder av krav og tilpassbar rapportplanlegging.

Automatiserte varsler og transaksjonsregistreringer

Har automatiske SMS/e-postvarsler for vedlikehold og registrerer alle transaksjoner med kvitteringskopier i adminpanelet.

Ekstern enhetsadministrasjon

Tillater fjernkontroll, oppgraderinger og overvåking av betalingsautomater for sømløs drift.

Full betalingsflyt med våre produkter

Helse Kiosk

Klinikkens selvbetjente kiosk effektiviserer pasientopplevelsen ved å kombinere registrerings- og betalingsfunksjonalitet til én effektiv enhet. Denne intuitive løsningen forbedrer driftsflyten, reduserer ventetider og administrativ arbeidsbelastning.

MicroPay

MicroPay tilbyr en praktisk mobil betalingsløsning for klinikker, og sender pasienter en betalingslenke via SMS etter besøket. Dersom det ikke betales raskt via Vipps, sikrer en påminnelse rettidig betaling eller bruk av bankkort, og unngår ekstra gebyrer. Denne løsningen forenkler transaksjoner uten behov for fysiske terminaler.

Microlog webportal

Sikker kontotilgang med unik legitimasjon, støttet av Bank-ID eller Google Authenticator. Funksjoner inkluderer en oversikt over krav, fleksibel rapportering (ukentlig, månedlig, avstemminger), transaksjonsregistrering med kvitteringer og automatiserte varsler for påfyll av kvitteringspapir.

Grunner til å velge
Microlog selvbetjent utsjekking

Automatiserte pasienttjenester

Forenkler innsjekkings- og betalingsprosesser, forbedrer pasientopplevelsen og klinikkens arbeidsflyt.

Flere betalingsalternativer

Støtter kort, Vipps og fakturering, noe som gir fleksibilitet for både pasienter og klinikker.

Høy sikkerhet og personvern

Sikrer kryptert kommunikasjon og lagrer ingen kundedata, og opprettholder høye standarder for sikkerhet og personvern.

Funksjoner for ekstern administrasjon

Tillater fjernoppgraderinger, overvåking og administrasjon, noe som sikrer maskinens pålitelighet og effektivitet.

Kundesaker

Velg hvilket skjema du ønsker å fylle ut