Ny tilvekst i vårt Support Team!


Vi er stolte av å meddele at vi har utvidet vårt dyktige supportteam med to fantastiske nye medarbeidere.

Disse to talentfulle kandidatene er klare til å levere enestående kundeopplevelser, og bidra til å heve standarden for kvalitet og effektivitet i vårt arbeid.

Trine Rekdal Lewis fra Oppegård og Beate Ødegård fra Ytre Enebakk, innehar begge bred erfaring med supportarbeid, og vet hva som skal til for å lykkes med kundearbeid.

Microlog sine mål er å alltid sørge for at våre kunder føler seg ivaretatt og at de får den hjelpen de trenger. Med våre nye teammedlemmer på plass, er vi sikre på at vi vil kunne levere enda bedre oppfølging og service til våre kunder.

Vi legger stor vekt på gode rutiner og prosesser for å sikre at hver kundeopplevelse er sømløs og problemfri. Våre nye medarbeidere er dedikerte til å jobbe med våre eksisterende rutiner og implementere nye, forbedrede metoder der det er nødvendig.

I tillegg vil de arbeide hardt for å sikre at våre besvarelsestider for henvendelser forblir raske og effektive.

Vi ønsker våre nye teammedlemmer hjertelig velkommen. Sammen vil vi fortsette å skape gode opplevelser for våre kunder og styrke vårt omdømme som en pålitelig partner.

Takk til alle våre kunder for deres støtte, og vi ser frem til å betjene dere enda bedre med vårt utvidede Support Team!