Med full fart fremover

Automatiseringen av Norge fortsetter i stor fart og en av bransjene som ligger helt i tet i denne utviklingen er helsesektoren. I kampen mot tidsklemma har flere og flere legekontor og helseinstitusjoner sett verdien i å frigi tid i pasientmottaket ved å gjøre betalingsleddet heldigitalt. Og denne utviklingen kjenner Microlog på!

Automatisering for alle

Mariann Sunde er salgssjef innenfor nettopp helse hos Microlog og hun har vært vitne til de tre siste årenes rivende utvikling. «Vi merker at flere og flere kontorer får øynene opp for løsninger som gjør det enklere for både pasienter og ansatte. Det frigjør tid, gir rask og sikker betaling og mindre oppfølging i ettertid,» forklarer hun.

«Microlog sitt system er lett for pasientene å bruke, samtidig som det er enkelt for oss å administrere digitalt, gjennom for eksempel å sende ut krav, trekke tilbake krav og korrigere summer»

Hanne Warlo Borgen, Stasjonsgata Legekontor

Enda mer effektivt har det blitt nå som man også kan knytte VIPPS opp mot automatene. «Dette ser vi at gir enda raskere oppgjør, svært god tilgjengelighet for pasientene og ikke minst tidsbesparende for helsesekretærene. Resultatet er jo at man får bedre tid til å utføre andre, viktige oppgaver.»

Nye løsninger

Med vekst og økt interesse følger også gjerne utvikling på andre måter. En av de store nyhetene for fremtiden er de små, håndholdte automatene som passer perfekt til mindre foretak der det ikke er aktuelt å leie eller kjøpe inn de store versjonene. «Dette vil åpne opp for en langt enklere hverdag for landets mange fysioterapeuter, spesialister og små legekontorer. Med en mindre håndholdt variant fra Microlog vil du få samme sømløse integrering mellom pasientlogg og regnskapsprogram noe som gjør det langt enklere å holde orden på begge deler.»

Og når nye produkter gir flere kunder, så må man også sørge for at det alltid finnes noen som kan bistå om man lurer på noe. «Vi har nå ansatt to nye på support for å sikrestille at vi opprettholder den tilgjengeligheten vi allerede er så godt kjent for hos våre kunder. Ingen skal oppleve at økt interesse går på bekostning av vår service ut til eksisterende kunder, de er nemlig det viktigste vi har!»

Bransjemøter

Det er ingenting som tyder på at tiden fremover blir noe roligere for Mariann og de andre som jobber med helsesektoren hos Microlog. «I oktober reiser vi til Nidaroskongressen for å vise frem produktene våre til en samlet bransje, og det ser vi virkelig frem til. Vi kommer også til å være på andre konferanser rundt omkring for det er fortsatt mange som ikke har sett alt vi har å tilby, og det må vi jo gjøre noe med!»

Og med et nysgjerrig og innovativt utviklingsteam i ryggen og et godt servicenettverk klare for å snakke med kundene er alt lagt til rette for at tiden fremover blir minst like travel for Microlog-gjengen som den har vært til nå!