Vil du jobbe med ledelse, salg og marked i et internasjonalt selskap?

Microlog er et IT og programvareselskap som har spesialisert seg på ubetjente betalingsløsninger innenfor områdene billettering, helse, kjøpesenter, parkering og skikort. Selskapet har en ledende rolle innenfor ubetjente betalingsløsninger med et stort nettverk i Europa.
Våre kunder og partnere representerer de største aktørene innenfor disse vertikalene. Microlog vokser raskt i alle forretningsområder. Vi forventer positiv utvikling og stor vekst de neste årene.
Microlog holder til i moderne lokaler på Langhus, syd for Oslo.

Har du lyst å lede en avdeling i et markedsledende selskap som leverer tjenester som tusenvis av mennesker bruker hver dag?

I 2006 var Microlog et «sovende», men lovende, IT-selskap. Nå – sytten år senere – er våre betalingsløsninger i bruk over hele Europa. Av helsevesen, skidestinasjoner og kjøpesenter. Av Steen & Strøm, Olav Thon Gruppen og Citycon. Og ikke minst: Av parkeringsbransjen – som vil være det området du skal jobbe med.

Ved vårt kontor på Langhus har vi skapt et godt miljø. En kultur med åpne dører, hvor alle deler meninger og gjør feil uten å skamme seg. Vi gir hverandre plass til å lykkes og spiller hverandre gode gjennom kontinuerlige sparringer. Aslak, som er daglig leder, er opptatt av at du skal prestere, men ikke sette for høye krav til deg selv. Hans filosofi er at de beste resultatene kommer når folk har trygghet til å feile.
Området du skal lede, som salgs- og markedssjef, har særlig ett viktig oppdrag: Å gjøre våre parkeringsløsninger så tilgjengelige som mulig. Og det markedet er stort og umettet.

Helt konkret vil arbeidsdagen bestå av:

  • Utvikling av markeds- og salgsstrategi, sammen med ledelsen.
  • Planlegging for hvordan du, i fellesskap med oss, gjennomfører strategien.
  • Å skape og opprettholde kunderelasjoner.
  • Å bruke dine evner til å bygge og lede salgsavdelingen din på en god måte. Du vil også ha personalansvar for vår salgssjef innen helse, Mariann.
  • Nettverksbygging i parkeringsbransjen, nasjonalt og internasjonalt. Det finnes en haug av fagmiljøer og nettverk å utforske! Flyet ditt venter.
  • Operasjonelt salg

I vår bransje kan det tidvis koke – særlig i travle desember, da gavekortsesongen er på sitt heteste. Vi er flinke til å backe hverandre når det er mye å gjøre, men det er veldig positivt om du har en indre drive, trives når det er travelt, og er selvgående under press.
Vi tror at du er en person som liker å ta ansvar – ikke venter på å få det. Dette er særlig viktig siden du vil ha en operativ rolle og bruke mesteparten av tiden din på å drive dine egne salgsprosesser. Enten har du salgsledererfaring eller så har du lenge kjent på at det er ditt neste naturlige steg i karrieren. Dine kolleger ser kanskje på deg som en naturlig leder som spiller andre gode!

For å lykkes med salget og merkevarebyggingen, mener vi det er positivt om du har erfaring med:

  • Teknisk løsningssalg, gjerne i utlandet. Det vil være en fordel i utenlandssalgene dine!
  • Office 365 og CRM-system.
  • Salgsplanlegging og ledelse
  • Utdanning innen salg og markedsføring.

Vi skal sørge for at du har det du trenger for å lykkes: Relevant kursing, telefon, PC, treningsmedlemskap, gode pensjons- og forsikringsordninger – i tillegg til en lønn du blir fornøyd med.
Nå er vi spente på om vi hører fra akkurat deg. Vil du ta sats og fly med oss, gleder vi oss til å bli kjent med deg og å lære av deg.

Er du interessert og trenger å vite noe mer før du søker, er du velkommen til å kontakte Ken-Robin Utvik i rekrutteringsselskapet SalesJobs Oslo AS på tlf. 926 04 175. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt

Nøkkelord Salgsledelse B2B, KAM, Salg & marked, Offentlig anbud, Distriktssjef, Salgssjef, Prosjektsalg, Produktsalg, Retail, B2B, IT business, Teknologiforståelse, Internasjonal erfaring, Internasjonal Business, Tysk kultur, Snakker flytende engelsk, Ledelse, Salgsteknikk, Kommersielle prosesser
Bransjekategori IT / Telekommunikasjon / Internett
Bransje Salg og markedsføring
Alternativ bransjekategori Salg / Markedsføring
Alternativ bransje Tjenestesalg