HER ER MICROLOG SIN NYESTE SAMARBEIDSPARTNER

– Installasjonen og bruken av automatene har generelt høynet vår service overfor brukerne, og forenklet vår arbeidsdag betraktelig.

Ordene tilhører Dina Grinde, daglig leder, lege og medeier av A-Medi, Micrologs nyeste samarbeidspartner.

A-Medi er en privat spesialistklinikk for helhetlige helsetjenester. Klinikken har nettopp utvidet kapasiteten og lokalene sine i Asker sentrum, og ønsket to betalingsterminaler for å forbedre servicen til sine brukere. A-Medi har tidligere hatt manuell betaling.

Grinde er svært fornøyd med den nye ordningen, og forteller at den direkte elektroniske betalingen er både tids- og ressursbesparende, og har hatt mye å si for pasientomsorgen og effektiviteten. Terminalene kommuniserer med A-Medis journalsystem, en vesentlig faktor for klinikken.

De oppleves som enkle i bruk, folk slipper både å stå i kø i resepsjonen og gå frem og tilbake mellom etasjene, og automatene letter hverdagen både for de ansatte og de besøkende.

– Installasjonen og bruken av automatene har generelt høynet vår service overfor brukerne, og forenklet vår arbeidsdag betraktelig, sier Grinde.

Microlog setter naturligvis stor pris på ordene til Dina, og samarbeidet så langt.


Mariann hos Microlog forteller at dialogen siden i fjor høst har vært ryddig og fin hele veien. Etter avtalesignering i slutten av februar ble automatene levert, en i hver av A-Medi sine etasjer.

– Alt fungerer som det skal, forteller hun fornøyd.


Automatene er diskret plassert i venterommene, og er skreddersydd for klinikkens behov. Logoen til A-Medi vises på skjermene, og gir automatene et personlig preg.

-Det er både pent og dekorativt, og bidrar til at de blir en naturlig del av interiøret, forteller Grinde.  

Vi gleder oss til dette samarbeidet.
Vi ønsker A-Medi velkommen til oss!

Legg igjen en kommentar