Ny betalingsautomat til Oslo City Legesenter

Betalingsautomat på Oslo City Legesenter

Vi har fått gleden av å levere en av våre første betalingsautomater for helse til Oslo City Legesenter. På automaten kan pasienten betale med kort, Vipps eller skrive ut en faktura direkte fra automaten. For legen sin del effektiviserer løsningen driften. Betalingsautomaten er direkte koblet opp mot Microlog Webportal, hvor legene har tilgang med eget unikt brukernavn og passord. Her kan legene på Oslo City Legesenter enkelt eksportere rapporter, kreditere faktura i tillegg til den gode oversikten over sine egne fordringer. Verifisering med Bank-ID eller Google Authenticator er selvfølgelig på plass, og gir trygghet for de sensitive dataene.

Microlog kan tilby kjøp av faktura eller vanlig betalingsoppfølging og purrerutiner. Legen kan allikevel når som helst velge om den enkelte faktura skal krediteres. Enkelt og greit.

Microlog faktura
Eksempel; enkel administrasjon av dine faktura

Patrick som er Daglig leder ved Oslo City legesenter setter spesielt pris på driftstabiliteten, at kundene kan betale med Vipps, kort eller skrive ut en faktura direkte fra helseautomaten, og den enkle rapportmodulen. I tillegg er det viktig med den gode produktstøtten fra Microlog, sier han.

Finn mer informasjon om vår løsning for helsesektoren her; https://siteselderno.kinsta.cloud/microlog/produkt/helseautomater/

Helseautomat på Oslo City Legesenter

Legg igjen en kommentar