Ny gavekortløsning hos Salto!

Salto Senterdrift og Microlog inngikk I høst avtale om leveranse av nye gavekortautomater på deres senter i Norge.

Vi i Microlog er glade for bestillingen. Ordren kom etter at våre løsninger ble testet på Kuben Senter i Hønefoss i sommer. Testen viste gode resultater, og med en god omsetningsvekst. Dette overbeviste Senterleder og Salto Senterdrift om å gå til anskaffelse av nye gavekortautomater på sine senter. Microlog takker for bestillingen. Det er også levert Gavekort-PC, som er en bordmodell beregnet for senterkontoret eller salgsskranke til hvert enkelt senter. Mesteparten av leveransen er nå fullført, og vi ser frem til et godt samarbeid med Salto Senterdrift og senterne denne leveransen omfatter.

Microlog drifter mer enn 180 gavekortautomater, og er den største leverandøren av gavekortautomater i Norden.

I løpet av ett år selges det mange gavekort på Saltos kjøpesentre. Gavekort er en viktig kilde til trafikk.

Fleksibiliteten som et gavekort gir er populært hos den som er så heldig å få et. Samtidig som vi ser en positiv utvikling i salget, har vi også øynene åpne for utviklingen som skjer rundt mobile betalingstjenester. Vi vet at utviklingen går fort og det er derfor viktig for Salto å ha med seg de riktige leverandørene på laget. Vi skal alltid jobbe for å ha gode samarbeidspartnere som hjelper oss fremover og utvikler Salto.
Driftssikkerhet og utvikling var to viktige områder som lå til grunn når vi i høst valgte å bytte leverandører på både gavekortautomat og det fysiske gavekortet.
Microlog ble valgt som ny leverandør av hardware. Våre sentre har nå en kombinasjon av gavekortautomater og gavekort-PC installert. Gavekortautomatene er selvforklarende for kunden og har en høy driftssikkert, noe som er avgjørende i høysesong.
Som ny kortleverandør valgte vi Presend. Presend er en ledende aktør innen forhåndsbetalte gavekort innen retail i 10 land. Vi ser mange muligheter i fleksibiliteten som dette kortet har.

Vi er svært fornøyd med valget vi har tatt. Vi føler nå at vi har med oss to samarbeidspartnere på laget som er dynamiske, fremtidsrettet og innehar en høy kompetanse på sitt fagområde sier markedssjef Bente Vikenes!