Microlog løser dine utfordringer når du vil selge gavekort enkelt, raskt og sikkert. Våre løsninger tar seg enkelt av salget av gavekort, og selger flere gavekort enn du noensinne har gjort før! Kundene dine vil være i stand til å foreta kjøpet selv. Brukervennlighet og automatisering er nøkkelordet. Vår løsning er fullt automatisert, Alt du trenger å gjøre er å fylle gavekort og kvitteringspapir når du får beskjed om det via SMS eller e-post. Gavekortautomaten forteller deg når noe må ordnes:


• SMS / e-post til alle du velger å velge i din organisasjon når du må fylle på gavekort og kvitteringspapir
• SMS / e-post når noe går galt til noen
• Microlog kundesupport overvåker operasjonen din, og vi er alltid på toppen av situasjonen ekstern, lokal og via telefon / e-post

Vår løsning har utviklet seg og modnet siden vi startet produktutviklingen i 2007. I dag driver vi en stor operasjon, og serverer ca 250 gavekortautomater i Europa. Neste år skal vi levere ytterligere 80 gavekort kiosk. Vår suksess er basert på enkelhet og kvalitet. Vår programvare er utviklet i Norge. Fordelen med dette er at vi raskt foretar tilpasninger og nødvendige endringer.