Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


image

Selvbetjente løsninger

Våre automater tilpasses deres formål. Fra godkjent skisse kan vi levere sample innen ca. 30 dager! Betalingsautomater og billettautomater for bransjer innen kino, helse, parkering og gavekort

BillettautomatMicrolog er spesialisert på betalingsløsninger. Vi kan tilby dit selskap innovativ design og høy kvalitet våre løsninger. Vi designer din nye løsning eller designer basert på dine egne tekniske tegninger.

Eksempel:
Løsningen har 19" touchskjerm med 6mm. varmeherdet glass. industristandard PC, UPS, kvitteringsskriver, i9500 betalingsterminal og godkjent innsynsbeskyttelse.

Løsningen er svært robust og driftsikker. Vi tilbyr også landsdekkende installasjon, service og support. Microlog tar hånd om alle dine behov på en god måte og leverer dine ferdige løsning. Vi bistår også ved behov for integrasjon av ubetjente betalingsterminaler godkjent for bruk med Chip&PIN.

Microlog tilbyr forskjellige typer automater hvor betalingsterminalen er en integrert del av løsningen. Våre betalingsautomater leveres med godkjent innsynbeskyttelse som i dag er en forutsetning for å kunne rulle ut slike løsninger. Vi leverer løsninger som har høy kvalitet mht de integrerte komponenter; PC, touchskjerm, kvitteringsskrivere, UPS. Kunden kan i dialog med Microlog også få eget design. Normalt lager vi utkast til 2-dimensjonale skisser i løpet av noen dager for presentasjon til våre kunder 

Vi leverer også andre løsninger tilpasset deres formål. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Finn ytterligere informasjon her:

  • FAQ


Spørsmål kan rettes til:
Microlog AS
Telefon : +47 47800200

E-post: post @ microlog.